Начало Актуално Актуално Сертификат - НАЙ -ГОЛЕМИЯТ УРОК В СВЕТА

Сертификат - НАЙ -ГОЛЕМИЯТ УРОК В СВЕТА ПДФ Печат Е-мейл

sertifikat nai golemiq urok

Скъпи учители, благодарим Ви, че за трета поредна година се включихте в инициативата на УНИЦЕФ и МОН
"Най-големият урок в света"!

С Ваша помощ превръщаме милиони деца в глобални граждани, които ще изградят един по-добър, по-справедлив и по-природосъобразен свят!

UNICEF-Sofia-1504

Bulgaria

СУ "Вичо Грънчаров" - получи сертификат за участие в най-големия урок в света и подкрепа, на Глобалните цели за устойчиво развитие.

Учители и ученици от целия свят участват в глобалната инициатива "Най-големият урок в света"- вижте-снимки във Фейсбук албума на УНИЦЕФ тук, за да помогнат да направим нашата планета по-справедлива, здрава и устойчива. Целта на инициативата бе да запознаем младото поколение с новите Глобални цели за устойчиво развитие и да поемем ангажимент към бъдещето на децата и на цялата планета.

17-те глобални цели за устойчиво развитие се стремят към 3 изключителни постижения в следващите 15 години, в трите основни измерения на устойчивото развитие -икономическо, социално и екологично

Целите за устойчиво развитие (ЦУР; също Глобалните цели; еn: Sustainable development Goals; Global Goals) са набор от цели, свързани с бъдещото-международно развитие-за периода 2016-2030. Постановени са от-Организацията на обединените нации-и се популяризират като Глобални цели за устойчиво развитие. Те заменят-Целите за развитие на хилядолетието, чийто срок изтича в края на 2015 г. Набелязани са 17 цели със 169 специфични подцели

Attachments:
Download this file (Lessonplan_teens_6th_12_grade_bul___FINAL__.pdf)глобални цели546 Kb 2.07.2018 08:55