Начало Начално образование и ПГ Седмицата на Бащата в І“а“ клас

Седмицата на Бащата в І“а“ клас ПДФ Печат Е-мейл

1sedmica na baschtataПо време на Седмицата на Бащата на 09 ноември в І"а" клас с класен ръководител госпожа Ваня Недкова, се организира кулинарна изложба от здравословни вкусотии, приготвени от бащи и деца. Екипите представиха своите шедьоври, които бяха съпътствани от кулинарни 2 IMG 20181109 113742рецепти. Рецептите ще бъдат събрани в Кулинарна книга на класа.

Разговорът за здравословното хранене и ролята на бащите в създаване на здравословни навици за живот бе продължен от госпожа Жанета Николаева - медицинска сестра в СУ "Вичо Грънчаров", която запозна присъстващите с хранителната пирамида, препоръчана от Министерство на здравеопазването и Националния център по опазване на общественото здраве.

Инициативата "Истински Chef" завърши с връчването на поименни сертификати на всички участници от директора на СУ "Вичо Грънчаров" госпожа Нели Атанасова за приноса им към кулинарната изложба. Трудът на бащите и децата бе възнаграден с аплодисментите и възхищението на публиката от невероятните вкусове на приготвените здравословните храни.

Отново заедно, ръка за ръка, учители и родители дадоха увереност на децата, че ще ги подкрепят във всяко тяхно начинание.