Начало Начално образование и ПГ

Начален курс и ПДГ
Празнуването на "Европейския ден на езиците" ПДФ Печат Е-мейл

 Evropa-4klasУчениците от СОУ „Вичо Грънчаров”  взеха участие в празнуването на Европейския ден на езици. Те нарисуваха рисунки на тема „Как си представям страната, чийто език изучавам?”. Навръх празника - в неделя, Училища "Европа" в Горна Оряховица организираха тържествено връчване на наградите на отличените ученици .                                                                  217-26-S4038828   Награди и подаръци получиха Симона Стоянова, Ивона Леонова, Никол Бочукова, Христина Савова, Пламена Пенкова, Виктория Маринова, Васил Богословов и Сабрина Александрова от ІV „в”, Илия Стефанов от ІІІ „б” клас и Стефан Илиев от 1 „а” клас. Организаторите на празника почерпиха малчуганите с вкусна торта и им пожелаха още по-големи успехи при усвояването на европейските езици.

 
Ученици от СОУ „Вичо Грънчаров” с високи резултати от Национално състезание. ПДФ Печат Е-мейл

  Приключи Националното състезание организирано от Сдружението на Началните Учители в България. В последния финален тест участваха Йоан-Парашкев Петров от І клас, Катрин Димитрова, Вилиан Попов и  Илия Илиев –от ІІ клас, Алекс  Божинов, Петър Иванов и Стефани Новакова от ІІІ клас, Никола  Граматиков и Денислав  Станчев от ІV клас. Те придобиха право на участие след като на два от тестовете постигнаха по максимален брой точки. Тестът съдържаше учебен материал от всички изучавани дисциплини.        

Известни са и окончателните резултати: - постигнали максимален брой точки – 50 са.

Nacionalno-IMG_0309 Nacionalno-S5031222nacionalno-S5031252

Алекс Веселинов и Петър Иванов от ІІІ клас,  с класен ръководител г-жа Даниела Велчева и Никола Граматиков от ІV клас, с класен ръководител г-жа  Маруся Йорданова.
 
Ученички от СОУ”Вичо Грънчаров” с медали от Републиканското състезание по авио и ракетомоделизъм 14 ПДФ Печат Е-мейл
avio-IMG_0663Отлично представяне на националното състезание за юноши в Ловеч по авио и ракетомоделизъм направиха за поредна година Марияна и Христина Савови.
avio-IMG_0641Двете сестри грабнаха отново призови места: Марияна -1-во място при Гуменяк F1B,  Христина – 2-ро място при ПАвиомоделизъл Р-30 и 3-то  място по ракетомоделизъм -шоу.
avio_IMG_0586Възпитаничките на СОУ”Вичо Грънчаров” доказаха високата си класа за пореден път и премериха сили наравно с юношите. AA-HristinaDiplom2
продължава>
 
Националното външно оценяване на учениците от ІV клас ПДФ Печат Е-мейл

Националното външно оценяване на учениците от ІV клас се осъществява, чрез изпитвания за установяване постигането на очакваните резултати от обучението, определени с държавните образователни изисквания за учебното съдържание по Български език и литература на 10.05.2010г., Математика на 11.05.2010г., Човекът и природата на 12.05.2010г. и Човекът и обществото на 13.05.2010г. за началния  етап на основното образование.

Следващата  информация е за регистрирани.

 


Страница 20 от 22