Начало Актуално Актуално ЗАСЛУЖЕНО ОТЛИЧИЕ ЗА ПЛАМЕН НИКОЛОВ ОТ V А КЛАС В ОНЛАЙН ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО THE 700+ 2020 SPELLING

ЗАСЛУЖЕНО ОТЛИЧИЕ ЗА ПЛАМЕН НИКОЛОВ ОТ V А КЛАС В ОНЛАЙН ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО THE 700+ 2020 SPELLING ПДФ Печат Е-мейл

22 06 Plamen Nikolov photoПоради обективна невъзможност за провеждане на регионалните кръгове на националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee през 2019/2020 учебна година, на всички класирали се за тези състезания беше предоставена възможността да се включат в онлайн предизвикателството The 700+2020 Spelling Challenge. Идеята на организаторите от Фондация "КОРПлюС" е продиктувана от уважението им към отделеното време и огромното желание, с което най-добрите в спелуването се готвиха за регионалните шампионати.

Още на 18.06.2020 - ден 1-ви от вълнуващото събитие Пламен Николов от V a клас,нашият училищен шампион в Spelling Bee през тази учебна година, отговори смело на нестандартното онлайн предизвикателство. По безспорен начин той показа, че отлично познава думите от списъка за подготовка и затова бе удостоен с почетната грамота Spelling Bee Rising Star.Заслуги за неговите практични умения на високо ниво имат учителките му по английски език - г-жа Диана Николова в начален етап и г-жа Пламена Кръстева в V клас. Всички ние се радваме, че усилията на възпитаника на СУ "€žВичо Грънчаров" бяха възнаградени подобаващо.

На младата ни изгряваща звезда в прецизното владеене на правописа на английските думи пожелаваме нестихваща любов към знанието и свежо дръзновение за нови бъдещи победи.

https://regnews.net/news/15928090298760/petoklasnikat-na-su-vicho-grancharov-plamen-nikolov-be-otlichen-ot-the-700-2020-spelling-challenge