Начало Актуално Актуално НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНИ КОНКУРСИ

НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНИ КОНКУРСИ ПДФ Печат Е-мейл

1 1 1Какво по-хубаво да почетем 2 юни с успехите на наш ученик.

Александра Йорданова, ученичка в V"€žв" клас в СУ "€žВичо Грънчаров", Горна Оряховица е с поощрителна награда от участието си в Националния конкурс за рисунка с история на тема "€žЗелено бъдеще за Европа", посветен на Деня на Земята -22 април 2021 г.

Конкурсът се организира от Регионална инспекция по околната среда и водите - Велико Търново, Европейски информационен център Европа директно -Велико Търново в партньорство с Катедра "€žГеография" на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Александра участва със съчинение и компютърна рисунка. Дигиталната рисунка е създадена в Група за занимания по интереси "Цветна магия" с ръководител Пепа Хаджитодорова .

Участниците трябваше да начертаят или нарисуват как искат да изглежда зеленото бъдеще на нашата страна, на нашия континент, на нашата планета. Да напишат креативна история за това, какъв е този свят!

Александра участва и в Дванадесети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж "€žТворчество без граници“ Хасково 2021, организиран от Община Хасково, Фондация Еврика, ОНЧ "Заря-1858" и Компютърна школа "€žВале"€- Хасково с подкрепата на Еврокомисаря по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел.

В КАТЕГОРИЯ РИСУНКА , ІV група - 11-12 години Александра е със сребърен медал.

Пожелаваме здраве и успехи в нови начинания на Александра Йорданова!