Начало Актуално Актуално СЪСТЕЗАНИЕ “SPELLING BEE”

СЪСТЕЗАНИЕ “SPELLING BEE” ПДФ Печат Е-мейл
ЛЮБИМОТО СЪСТЕЗАНИЕ "SPELLING BEE"
2Spiling n
 ОТНОВО УСПЯ ДА НИ УСМИХНЕ ( МАКАР И ЗАД МАСКИТЕ )

Първо място за Павлина Станчева от VI в клас в състезанието по правопис на английски език "Spelling Bee". Отлично представяне и за Пламен Николов от VII a клас, който заслужи почетното второ място. Двамата финалисти ще представят нашето училище на регионалния кръг на състезанието, което ще се проведе в края на месец март.

Кристина Енчева от VI a клас е безспорният ни Spelling Bee Junior шампион и тя ще а продължи надпреварата в спелуването на думички на английски език като наш представител в онлайн състезанието Spelling Bee Junior Challenge в края на месец март. Камелия Бочева от III б клас зае достойното второ място в състезанието на малките ни ученици.

Независимо от нестандартната и изпълнена с много предизвикателства учебна година, СУ "Вичо Грънчаров" не пропусна да се включи в дванадесетото издание на националното състезание по правопис на английски език "Spelling Bee". В непринудена и приятелска атмосфера нашите усърдни пчелички премериха знания и умения. Благодарим на всички ученици за положените усилия, детската спонтанност и радостта, която ни доставиха със своята изява.

Пожелаваме на нашите пчелички - победители и техните учители - Диана Николова, Мария Краева и Пламена Кръстева да бъдат неуморни и все така всеотдайни, за да могат да се подготвят и за следващата стъпка от това интересно съвместно приключение. Успех!