ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Успех за нашите момчета на ученическите игри по тенис на маса ! ПДФ Печат Е-мейл

received 2159707814242014След трудна битка с ПГЕЕ "М.В.Ломоносов" нашите момчета се класираха на финал където се изправиха срещу СУ "Георги Измирлиев".

На финала в оспорвана битка се класираха на второ място, като представянето на Юлиан Иринчев беше разплакващо добро срещу първата ракета на противниковия отбор .

Второ място за младите тенисисти на СУ "Вичо Грънчаров"

Пожелаваме им още победи и за напред.

 
Първо място на държавен шампионат ПДФ Печат Е-мейл

2 konen 1Българската федерация по конен спорт е създадена през-1914г. под името "Български жокей клуб".

Българският конен спорт дебютира на Олимпийските игри в Париж-през 1924 г., представен от ген.Владимир Стойчев,Крум Лекарски. В крайното класиране генералът е 11-ти от 99 състезатели.

Най-доброто българско постижение е сребърен медал отборно в дисциплината "обездка" на "Олимпийските игри"през 1980 г.

2 konen 2На Държавният шампионат по всестранна езда за юноши до 14 години, ученичката Йоана Тодорова от VI клас на СУ "Вичо Грънчаров" завоюва първо място. Тя и конят и Валпа се представиха блестящо на всичките дисциплини .

Пожелаваме и още много успехи !

http://regnews.net/bg/shestoklasnichka-na-su-vicho-grancharov-specheli-shampionska-titla-na-ezda/#.W-2A6jgzbcs

 
Национален конкурс „МОЕТО ДЗИ 2018” ПДФ Печат Е-мейл

gramota DZIДо

Директора на СУ "€žВичо Грънчаров"Горна Оряховица

Изказваме своята най - сърдечна благодарност за припознаването и включването Ви в Национален конкурс "€žМОЕТО ДЗИ 2018"€, чиято цел е да предоставим поле за изява на детското творческо въображение и развитие на познанието за безопасност на пътя.

В петото поредно издание на конкурса в 3 категории: "рисунка"€, "€žкомпютърна рисунка"€ и "видеоклип"€ за ученици на възраст 6-14 години участие взеха над 900 деца от 145 училища, детски градини и Народни читалища от цялата страна.

Ванина Миланова

За Национален конкурс "Моето ДЗИ"

Агенция "Реал-Спорт",София

 
Седмицата на Бащата в І“а“ клас ПДФ Печат Е-мейл

1sedmica na baschtataПо време на Седмицата на Бащата на 09 ноември в І"а" клас с класен ръководител госпожа Ваня Недкова, се организира кулинарна изложба от здравословни вкусотии, приготвени от бащи и деца. Екипите представиха своите шедьоври, които бяха съпътствани от кулинарни 2 IMG 20181109 113742рецепти. Рецептите ще бъдат събрани в Кулинарна книга на класа.

Разговорът за здравословното хранене и ролята на бащите в създаване на здравословни навици за живот бе продължен от госпожа Жанета Николаева - медицинска сестра в СУ "Вичо Грънчаров", която запозна присъстващите с хранителната пирамида, препоръчана от Министерство на здравеопазването и Националния център по опазване на общественото здраве.

Инициативата "Истински Chef" завърши с връчването на поименни сертификати на всички участници от директора на СУ "Вичо Грънчаров" госпожа Нели Атанасова за приноса им към кулинарната изложба. Трудът на бащите и децата бе възнаграден с аплодисментите и възхищението на публиката от невероятните вкусове на приготвените здравословните храни.

Отново заедно, ръка за ръка, учители и родители дадоха увереност на децата, че ще ги подкрепят във всяко тяхно начинание.

 
Спортен празник на световния ден на доброто ПДФ Печат Е-мейл

1 home MVueOD OZW2Iy jПрактикуването на любим спорт има редица ползи за нашето физическо и психическо здраве.

Спортът и физическата дееспособност имат своята традиция в СУ "€žВичо Грънчаров" Това го показват и резултатите на ученическите игри - нашите отбори участват във всички видове спорт. Отборите ни по лека атлетика и тенис на маса са достигнали до финалите на Ученическите игри и са печелили призови места.

Спортът трябва да е ежедневие от ранна детска възраст, защото той има и друго предимство - децата се научават на дисциплина и самоконтрол.

0228Днешната инициатива е част от дейностите за осмисляне на спортаq като стъпка за усъвършенстване на хармонично тяло и "добро здраве".

Футболисти от представителния отбор на ОФК "€žЛокомотив"€ участваха в спортен празник, с който в СУ "Вичо Грънчаров"€ отбелязаха Световния ден на доброто. "Идеята е на президента на клуба Георги Бижев, а ние я подкрепихме, защото смятаме, че спортът е един от начините да се възпитават добри хора. Както и друг път съм казвала, нашата мисия е не само да даваме знания, а да възпитаваме и да изграждаме характери. Към идеята се присъедини и Баскетболен клуб "€žЛокомотив" и така се заформи един голям спортен празник€, обясни директорката на училището Нели Атанасова.

http://regnews.net/bg/lokomotiv-i-su-vicho-grancharov-organiziraha-priyatelski-sreshti-v-denya-na-dobroto/#.W-rk99Uzbcs

 
Ние сме втори в отборното класиране по борба! ПДФ Печат Е-мейл

home MVueOD tlOP6w jКлубът по борба "€žЛокомотив" започна поредицата от прояви, с които отбелязва 145 години от рождението на Никола Петров, с общински турнир за деца. Те разпределиха медалите в 7 категории, а за отборните победители имаше и купи.

В състезанията се включиха и учениците на СУ "Вичо Грънчаров", които са втори в отборното класиране за момчетата с 54 точки.

В кат. 30 кг -Мартин Цонев е на второ място. В кат. 45 кг. златото е за Тихомир Славчев, а Марин Маринов е трети. Победител в кат. 60 кг. стана Орхан Недков, а Силвио Коцев е трети.

 


Страница 6 от 107