ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

Европейския ден на спорта в училище ПДФ Печат Е-мейл

Koleva 689536 nВъв връзка с Европейския ден на спорта в училище и кампанията ,,Движи се и победи", организирана от Община Велико Търново, седмокласниците от СУ ,,Вичо Грънчаров" се включиха активно в туристическия празник в местността ,,Ксилифор". Учениците с желание участваха в състезанията по риболов, шах, стрелба с лък, турнира по плажен волейбол и туристическата щафета.

.
koleva 34 nНай-голям интерес предизвика атракционна ,,Въжената градина", който бе тържествено открит на този ден.
Ученици и учители останаха удовлетворени от участието в тази инициатива и си обещаха да се включат в следващите етапи от кампанията ,,Движи се и победи".
 
Мажоретният състав на СУ „Вичо Грънчаров“ отново на Поморийска сцена ПДФ Печат Е-мейл

maagoretki IMG 5667Броени дни след като представителната група на Мажоретния състав на СУ "Вичо Грънчаров", гр. Горна Оряховица се завърна от Европеското първенство в Опатия, Хърватия, по-малките мажоретки с ръководител Розалия Нанкова, взеха участие в Национален фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави Поморие 2018. В две поредни вечери, на 1 и 2 септември, жителите и гостите на Поморие имаха възможността да се насладят на изпълненията на представители от градовете Ахелой, Горна Оряховица, Нови пазар, Поморие, Своге, Съединение, Шумен и село Попинци.Горнооряховските момичета бяха едни от най-малките участници, но въпреки това представиха достойно училището и града ни. За участието си съставът получи плакет и грамота за отлично представяне.

 
Дигитален посланик в час ПДФ Печат Е-мейл

sertifikat AdelinaГ-жа Аделина Петрова Райкова - Костова, учител по английски език в учебното заведение, е отличена за активното участие в конкурса ,Дигитален послатоник в час и клас" и за демонстрираната иновативност, креативност и компетентност при използване на новите технологии в помощ на образователния процес. Сертификата, заедно с огромната благодарност бе получен подписан лично от Гергана Паси -"Благодарим и лично на Вас за водещата Ви роля и подкрепата към колегите в това нелеко начинание!"

Дигиталната Национална Коалиция (ДНК) провежда за първа година конкурс ,Дигитален посланик в час и клас". Конкурсът имаше за цел да отличи най- активните, ефективни, оригинални и креативни учители, които работят ежедневно за повишаване на качеството на образованието като се възползват от силата и възможностите на дигиталните технологии. За званието ,Дигитален посланик в час и клас" през 2018 година кандидатстваха 112 учители от цялата страна.

ДНК, в сътрудничество с МОН и с помощта на организации като Google.org, ще продължи да търси начини да поощрява учителите - дигитални отличници и институциите, в които те се развиват и работят за бъдещето на децата от дигиталната ера.

 
Мажоретките на СУ „Вичо Грънчаров“, гр. Горна Оряховица с пореден успех в Европа ПДФ Печат Е-мейл

magor IMG 5420 fixedЗа втора поредна година Мажоретният състав при СУ "Вичо Грънчаров" участва в Европейския шампионат "Merry Majorette International Cup". Тазгодишното петнадесето издание се проведе от 23 до 26 август в гр. Опатия, Хърватия. В него участваха 62 отбора от 8 държави -България, Молдова, Полша, Украйна, Унгария, Хърватия, Франция и Чехия. Право на участие в това първенство Горнооряховските мажоретки получиха след победата в Националния мажоретен шампионат "Златен помпон", Албена - 2018г. За първа година съставът се състезава в най-горната възрастова група - над 15 години. В Опатия, мажоретките, под ръководството на Розалия Нанкова, спечелиха сребърни медали и получиха купи и грамоти в разделите Традиционални мажоретни танци - помпони и Свободен стил (For fun). В категорията Традиционални мажоретни танци - батон, където конкуренцията беше най-голяма, заеха достойното пето място. Спечелвайки тези награди, момичетата се изкачиха с една позиция по-нагоре, в сравнение с предишното издание на шампионата и постигнаха най-големия успех в цялостната история на състава. Това постижение стана възможно, благодарение на усилените тренировки, вложените старание и упоритост от най-големите момичета през цялото лято, както и на огромната подкрепа, оказана от нашите дългогодишни приятели от "Хит" ООД, "Велпа-91" АД, "Вали Компютърс" ООД, "Мони 99" ЕООД и други, пожелали анонимност. БЛАГОДАРИМ ВИ!

 
За първокласниците . ПДФ Печат Е-мейл

У1 klas2018важаеми родители,

Поздравяваме Ви за избора да бъдете част от училищната общност на СУ "Вичо Грънчаров"!

Първият учебен ден предизвиква вълнения, много въпроси, очаквания, мечти и страхове. Това е моментът, в който малкият човек поема своя път на откривател. Ние, Вашите бъдещи учители, ще споделяме трепетите, надеждите и радостта, съпътстващи всички предстоящи дни в училище!

За Ваше улеснение Ви предлагаме списък на необходимите тетрадки и пособия за първи клас тук.

Благодарим за доверието!

Екипът на СУ "Вичо Грънчаров"

 


Страница 9 от 107