ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС >>>> Прием първи клас <<<< ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС ------------------------------------------ ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС >>>> Прием след завършен 4 клас <<<< ПРИЕМ СЛЕД ЗАВЪРШЕН 4 КЛАС
Начало
СУ "Вичо Грънчаров" - град Горна Оряховица

„Осми март“ ПДФ Печат Е-мейл

pokana 8 mart06032018Осми март е ден на мама

но какво да й даря,

та за грижата голяма

аз да й благодаря?

Огърлица от шестици

ще й дам за тоя ден.

Нека всички ученици

да направят като мен!

Асен Босев

Какво да и подарим, с какво да я зарадваме ?!

Ако се чудите-ние ще Ви помогнем, прекрасни деца !
Заповядайте на осми март от 18.00 часа в Актовата зала на училището да изживеем прекрасни моменти! ...

 
Честит 3-ти март! ПДФ Печат Е-мейл

3 martЧестит национален празник!

Нека помним, нека бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух!

от екипа на СУ "Вичо Грънчаров"

 
Spelling bee ПДФ Печат Е-мейл

logo bee

Поради обявяване на 1 и 2 март за неучебни дни, състезанието Spelling bee в СУ "Вичо Грънчаров" ще се проведе в четвъртък, 08.03.2018 от 14:30 часа в 306 кабинет.

Подготвяйте се!

Очакваме Ви!

 
ЕДИН „СЛАДЪК” ОТКРИТ УРОК, ПРОВЕДЕН В СУ „ ВИЧО ГРЪНЧАРОВ” ПДФ Печат Е-мейл

otkrit urok4 nНа 14.02.2018г. ученици от 8 "а"клас в СУ "Вичо Грънчаров" участваха в един "сладък" открит урок на тема "Храна"€, разработен от старши учител по английски език Аделина Райкова-Костова. На урока присъстваха г-жа Вера Петрова - старши експерт по чужд език и майчин език , г-жа Нели Атанасова - директор на СУ "€žВичо Грънчаров" и педагози от Методическо обединение "Чужди езици".

Осмокласниците от СУ "Вичо Грънчаров" с профил "Чужди езици" показаха своите умения за работа с онлайн платформа и интерактивен софтуер в обособения за тази цел езиков кабинет. Те работиха активно и реализираха отлично представянето на любим десерт - приготвиха го, направиха презентация с включени моменти от изработването му и го представиха пред всички. Вкусните изкушения бяха шоколадови трюфели, чиизкейк и плодови тарталети. В края на часа учениците получиха и поредното "вкусно" предизвикателство - да представят своя любима рецепта на "€žШапката на готвача"€, с която да вземат участие в конкурса "Най-добър готвач на класа".

Благодаря Ви за старанието, ученици! Представихте се прекрасно!

 
СЪОБЩЕНИЕ ПДФ Печат Е-мейл

snow 3065369 340

ПОРАДИ ТЕЖКИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ И ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАПОВЕД № 656/27.02.2018 Г. НА КМЕТА НА ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА 1 И 2 МАРТ 2018 Г.СА НЕУЧЕБНИ ДНИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ СУ "ВИЧО ГРЪНЧАРОВ". Предвидените дейности и мероприятия в тези дни се отлагат за 06.03.2018 г.

 
Среща с народния певец Петър Георгиев ПДФ Печат Е-мейл

po proekta oНа 2 февруари гост на учениците от ІІІ "в" клас бе народният певец и гайдар Петър Георгиев.

Неговото посещение бе свързано с дейностите по Проект "Единни и толерантни към интеграция". В проекта учениците от класа участват с две групи "Бит и култура на етносите в Община Горна Оряховица" и "В света на приказките".

Петър Георгиев потопи малките ученици в магията на народното творчество. Омая ги с разказите за традиционните за района обичаи, песни и танци, за колекцията си от национални носии и характерните за нашия край облекла.

Свири и пя песни от горнооряховския регион. Истинско удоволствие за децата беше изпълнението на песни под съпровода на гайдата.

Разделиха се с обещание за нови срещи и съвместни инициативи.

 


Страница 9 от 97